Függő vagyok a szülésért vallotta be egy anya

Közzétette: Admin 2018. február 08. csütörtök  | Hozzászólás

Amy és Chloe Green öt percre laknak egymástól egy kis faluban, Gwyneddben. A lányok testvérek. Mindkettőjüknek 8 gyermeke van. A 31 éves Amy az első két gyermekének megszületése után jött rá, hogy nem akar leállni a gyerekvállalással, annyira élvezi. “Függővé váltam, olyan volt mint valami kábítószer. Ha lenne pénzem, több gyermekem is lenne, mert nagyon szeretem a babákat, a terhességet, a szülést - ezt élvezem a legjobban -. Olyan csodálatos élmény mikor világra jönnek.”

Amy annyira vágyott a gyerekekre, hogy miután szakított az első kettő apjával, Johnnal, megkérte, hogy bár külön úton járnak, legyen a többi gyermekének is az apja. Megbeszélték, ha valamelyikük új párra lel, akkor befejezik a közös gyerekek összehozását. Az egyedülálló asszony heti 200 fontot - 71 ezer forintot - költ ételre, és minden napja valójában egy őrület ennyi gyerek mellett. De nincs az a kincs, amiért erről lemondana.

Az asszony arról is beszámolt a The a Sun magazinnak, hogy már kiskora óta erre vágyott, a húgát, Chloét, például állandóan felöltöztette, és azt játszott, hogy ő az anyja. A szoptatás az egyik kedvenc elfoglaltsága, az összes gyermekét anyatejjel táplálta, még a korababákat is. Amy teste minden szülés után visszanyerte korábbi formáját, még az utolsó 3 császárral világra jött baba után is.

 

 

Chole és Amy kapcsolata hihetetlenül jó, együtt viszik iskolába a gyerekeket. Minden nap hatkor kelnek, hogy mire felébrednek a gyerekek, az asztalon legyen a reggeli, és minden össze legyen készítve. Reggelire gabonapelyhet esznek tejjel. Amy miután a két legfiatalabbal hazatér, rendbe rakja a konyhát, kitisztítja a fürdőszobát, és az ágyakra is rápillant, hogy rendbe hagyták e ott a gyerekek. Aztán két mosás is elindít. Korábbi párját 17 évesen ismerte meg, legidősebb fia 12 éves most. Chloe két hónappal Amy első gyerekének megszületése után esett teherbe, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett.

Kéthónapos terhes volt Chloe, amikor Amy ismét teherbe esett. Aztán szépen egymás után jöttek a gyerekek. Amy első négy gyereke Johntól van, aztán összejött egy másik férfivel, akit szintén Johnnak hívtak, tőle születtek az ikrek. A 7. és a 8. gyermeke viszont más-más apától van, mindkettő egy egyéjszakás kaland eredménye. A 8 gyermek ennek ellenére egységesen apának szólítja a második Johnt, aki ha tud, segít a nőnek mindenben.

Chloe férje 2016-ban tragikus hirtelenséggel hunyt el szívrohamban. Őt is Johnnak hívták. A két testvére egy évben egyszer nyaral, de akkor 18-an mennek el valahova. Bár egyikük sem tud dolgozni ennyi gyerek mellett, de a pénz őket annyira nem is érdekli. Ha tudnak ételt adni a kicsiknek, és szerényen, de fel tudja őket öltöztetni, akkor a többivel nem foglalkoznak.

címkék: szülés

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu