Gyermekáldás után vérfürdő

Közzétette: Admin 2018. február 08. csütörtök  | Hozzászólás

Gyermekáldás után vérfürdő: egész családját kivégezte a katolikus anya

A 32 éves Mary Jo Trokey a 33 éves Matthew Trokey és 3 hónapos Taylor Rose, egy tökéletes családot alkotott az ismerőseik szemében. Az anya azonban meggyilkolta a férjet, aztán a gyermeküket, majd maga ellen fordította a fegyverét. A családot vérben fagyva pénteken találta meg egy családtagjuk.

A rendőrség megerősítette a hírt, mely szerint kettős gyilkosság és öngyilkosság történt a helyszínen, és úgy vélik, az anya szülés utáni pszichózisban szenvedett, amelyet nem kezeltek a szakemberek, ezért történt a szörnyűség.

Egy forrás azt nyilatkozta a lapnak, hogy bizonyíték van a rendőrök kezében arra, hogy az anyja pár nappal a gyilkosság és öngyilkosság előtt pisztolyt vásárolt. A tragédia egyébként mindenkit meglepett, mert ránézésre tökéletes volt az összehang a családban. Még a helyi pap is megszólalt, aki nemrégiben megkeresztelte a pár gyermekét.

“Nehéz elképzelni, mi történt” - kezdte a pap, aki kiemelte, hogy amikor a párral találkozott semmi gondot nem észlelt. “Ők egy tisztes, katolikus párnak tűntek. Sosem gondoltam, hogy náluk ilyen problémák felléphetnek, amelynek ide vezetnek.”

A történet középpontjába az anya és az ő mentális betegsége került, amely az NSH orvosi vészhelyzetként kezel vagyis azonnali orvosi ellátást nyújtanak, ha ilyen beteg kerül a látókörükbe. Az anya barátnője megerősítette, hogy Mary Jo szülési utáni pszichózisban szenvedett.

Hogy a nő találkozott e orvossal, nem kérdés. Viszont az már igen, hogy kezelés - hatékony - történt e az esetében. A szülés után pszichózis a legsúlyosabb és a legritkább szülés utáni pszichés megbetegedés. 1000 szülő nőből egyet érint. Hirtelen jelentkezik, általában az első hét során, de a később, mint a hangulati zavarok. A PPP tünetei nagyon súlyosak, és a valósággal való kapcsolat elvesztésével járnak.

 

Tünetei lehetnek:

- Hallucinációk

- Téveszmék (gyakran vallásosak)

- Súlyos álmatlanság

- Öngyilkossági vagy gyilkossági gondolatok

- Bizarr érzések és viselkedés

A szülés utáni pszichózis súlyos vészhelyzetet jelent és azonnali orvosi kezelést tesz szükségessé - írja a bura.hu.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu