Kivégezte barátnőjét attól félt: terhes

Közzétette: Admin 2018. február 08. csütörtök  | Hozzászólás

Amikor megtudta a lány valós életkorát, úgy érezte: a gyilkosság az egyetlen kiút

Kedden jelent meg először a bíróság előtt az a fiatal férfi, aki két évvel ezelőtt - 18 éves korában - brutális módon ölt meg egy 13 éves lányt. Leszúrta, elvágta a torkát, majd lemeztelenített testét a fagyos erdőben hagyta, ahol csak négy nappal később találtak rá. Tetténél csak indoka borzasztóbb: attól rettegett ugyanis, hogy a lány teherbe eshetett.

Az Észak-Karolinában élő David Eisenhauer egy közösségi felületen ismerkedett meg Nicole Lovell-lel, majd egy buliban is találkoztak, ahol lehet, hogy lefeküdtek egymással. A lány ekkor még 16-nak hazudta magát, később azonban kiderült: csak 13. David nem emlékezett pontosan, mi is történt aznap este, így attól tartott, hogy a lány teherbe eshetett. Miután rettegett attól, hogy fény derül az esetre, egy barátja segítségét kérte.

Natalie Keepers segítségével több lehetőséget is kitalált: mind a lány megölésének különböző módozatairól szólt. Keepers végül nem volt jelen a gyilkosság idején - ugyanakkor annak előkészítése miatt neki is kell majd felelnie a bíróság előtt.

David Eisenhauer végül 2016. január 27-én este kicsalta a tinit az erdőbe, ahol megkéselte, majd magára hagyta. A fiatal lányt napokig eltűntként kezelték. Az utolsó biztos pont az volt, hogy valakinek elárulta: aznap este ki akar szökni, hogy találkozzon a barátjával, Daviddel. Végül négy nap múlva találtak rá a holttestére egy közeli erdőben.

A mostani, első tárgyalási napon az áldozat édesanyja is jelen volt - írja a Daily Mail.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu