9 SZTÁR GUSZTUSTALAN SZOKÁSAI

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

A való életben Johnny Depp teljes egészében megegyezik a filmbéli Jack Sparowval. A filmhős napokig meg szokott feledkezni a tisztálkodásról és hetekig ugyanazokban a holmikban jár. A felesége, Vanessa Paradis semmit nem ró fel neki, hiszen ő is ugyanezt az életformát követi.

1

 

Kim Kardashian ruhatára már kész rendetlen lerakat. Nagyon gyorsan szüksége lenne még szekrényekre.

2

Megan Fox az egyik legattraktívabb hölgy a világon, de ha megtudod a részleteket róla , lehetséges, hogy megváltozik a véleményed vele kapcsolatban. A színésznő rettenetesen rendetlen. Mindent széthagy a lakásában, még a szemetet is.

3

Miley Cyrus utál mosogatni és háziállatai (kutya és disznó) sem szobatiszták. Káosz és bűz uralkodik az egész házában. Nem sokan szoktak hosszabb időre látogatóba jönni.

4

Állítólag Britney Spears rendszeresen nem mos fogat, nem zuhanyzik és nem használ dezodorokat. Sokan szoktak környezetéből panaszkodni az általa hátrahagyott rendetlenségre.

5

Ezt a színésznőt ritkán láthatjátok a kezében cigaretta nélkül. A csikkeket szanaszét dobálja.

6

Robert Pattinson haját sokan megcsodálják, de egyszer bevallotta, hogy volt egy egész hónap, amikor egyszer sem mosta meg. Robert állítólag a zuhanyzást is hanyagolja, ezt a kollégái is megerősítették.

7

A környezetkímélő színész  gondoskodik a természetről, ezért a minimumra csökkentette a vízfogyasztását. Kétszer zuhanyzik hetente és nem használ dezodort.

8

Georg Clooney egyik volt alkalmazottja a színészt „piszkos disznónak“ nevezte, mivel az egyik munkája alkalmával nem egyszer hangosan szellentgetett egy emberekkel zsúfolt helyiségben.

9

 

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu