Hagyták,hogy patkányok rágcsálják szét a gyerek arcát

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

Még tavaly letartóztattak egy fiatal arkansasi párt, mert hagyták, hogy a 15 napos csecsemőjük arcába és fejébe több mint 100-szor harapjanak bele patkányok, haraőások nyomait találták a kezein, a kézfejein és az ujjain is. Órákig eltarthatott az állatok lakmározása, mire észrevették a szülők. A rágcsálok okozta sérülései miatt a kislánynak meg kellett műteni a koponyáját.

 

A család lakását meglátogató szociális munkások találtak vért a gyerek kiságyában, valamint véres patkány lábnyomokat szerte a lepusztult lakásban, egy takaró pedig „csurgott a vértől”. A szülők – a 19 éves Erica Shyrock és a 18 éves Charles Elliot – marihuánát, kristálymethet, vényre felírt gyógyszereket és a K2 nevű szintetikus füvet fogyasztottak a patkánytámadást megelőző napokban. Elliottnak – aki még a rendőrök kiérkezése előtt is kannabiszt szívott – van állami gondozás alatt két másik gyereke is.

A szülőket fizikálisan és szexuálisan isbántalmazták gyerekkorukban, utána pedig nevelésbe vették őket – mondta ügyvédjük, akik szerint ezeknek a gyerkeknek semmi esélyük semmire, hajléktalanok, akik kiestek a szociális ellátórendszerből. Mindekettejüknek pszichés problémáik vannak, voltak. Elliot 7, Shyrock 16 évesen akart először öngyilkos lenni. Mindketten kilencedikesek voltak, mikor abbahagyták az iskolát.

Öt év börtönre ítélték mindkettejüket gondatlanságból elkövetett bántalmazás miatt. 304 nap után szabadlábra lehet őket bocsátani, a büntetésbe pedig beleszámították az eddig leült 293 napot, így valószínűleg 30 napon belül kijöhetnek a börtönből, mondta ügyvédjük, Joseph Churchwell.

Az ügyvéd az Arkansas Online-nak azt is elmondta: „Soha nem szabadott volna engedélyezni, hogy elhagyják a csecsemővel a kórházat.” „Ez a szociális szolgálat hibája. Miért vártak addig, míg a patkányok megcsócsálták az arcát?” – tette fel a kérdést.

A babát, aki egyébként is idő előtt született, alig több mint 1 kiló 80 dekával, azóta adoptálták.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu