Képeken a világ legszebb pályaszállásai

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

A síelők túlnyomó többsége igyekszik a szállását minél közelebb lefoglalni a lejtőkhöz, hiszen nem túl jó szórakozás mindennap cipelni vagy autóra pakolni a nehézkes felszerelést. Éppen ezért természetesen a közvetlen közelben lévő pályaszállások a legdrágábbak

Akadnak azonban, akik nemcsak az ideális helyet, de számos extra szolgáltatást is minden gond nélkül ki tudnak fizetni.

Luxus pályaszállások

A legelőkelőbb, ötcsillagos pályaszállásoknál a spa-kezelés, a konditerem, a gourmet fogásokat kínáló étterem teljesen megszokott, ám sok hotelnek sikerül néhány plusz különlegességgel is előrukkolni. A kivételes szolgáltatások azonban ennek megfelelő árakkal is járnak.

A legolcsóbb szezon végi szobák nagyjából 80 ezer forintnak megfelelő összegről indulnak. Máskor fejenként egy-egy éjszakáért 120-250 ezer forintot kérnek el, melyet az adózás, az étkezés és az igénybe vett extrák még jócskán gyarapítanak, így minden túlzás nélkül egy család egy hét alatt tízmillió forintokat költhet. A szállodák java nem is írja ki az árait előre, azokat csak az előzetes ajánlatkérést követően adják a vendég tudtára. Éppen ezért az árak a legszebb, luxus pályaszállásokból összeállított válogatásba sem kerülnek bele, azt azonban megtudhatod, milyen különlegességekkel igyekeznek levenni a gazdagokat a lábukról!   

Image #0

Kempinski Grand Hotel des Bains vendégei a svájci St. Moritz sípályáira indulhatnak közvetlenül szállásukról. Kaszinó, személyi asszisztencia, dohányzószalon, könyvtár és squash áll a rendelkezésükre a hagyományos spa-kínálaton felül.

Image #1

A Francia-Alpok közt az Aman Le Mélézin épülete Les Trois Vallées hatszáz kilométernyi, rendben tartott sípályája mellett fekszik. Panorámás fürdőkádak is várják a vendégeket.

Image #2

Az Egyesült Államokban a Hotel Talisa Vail hegyei közt található. A világszínvonalú sípályák, valamint a spa- és sportközpont mellett a szállás egyedi, holisztikus szemléletet ígér.

Image #3

A kanadai Fairmont Chateau Whistler télen a síelés szerelmeseit vonzza, nyáron a golfozókat.

Image #4

 

A W hotellánc Svájc hegyei közé települt tagja, a W Verbier a hagyományos alpesi hangulatot színes világítással, ultramodern technológiával ötvözi.

Image #5

 

Az InterContinental Mountain Resort Mzaar Libanonban, Beirutban, egy 2000 méteres hegy lábánál fekszik. Melegben vadvízi evezésre és Faqra romjainak felkeresésére van lehetőség.

Image #6

 

Kitzbühelben a Kempinski Hotel Das Tirol  modern vonásai ellenére is megőrizte vidéki báját. A szálloda a vendégek kutyáiról is gondoskodik, míg ők síeléssel múlatják az idejüket.

Image #7

 

A svájci Corvatsch-csúcs tövében bújik meg a Nira Alpina, ahol a nomád élményekre helyezik a hangsúlyt. A kristályvizű tóvidékre néző lakosztályokhoz a képen látható medencés relaxszoba jár.

Image #8

 

Viceroy Snowmass a kolorádói Aspen szomszédságában terül el. A kávézó mellett a medencés terasz is lélegzetelállító kilátással rendelkezik. Spa-szolgáltatásaik az Ute indiánok kultúrájára épülnek, sőt, korcsolyázásra, lovaglásra is lehetőség van.

Image #9

 

Andorrában, 1850 méter magasan kínálja ötcsillagos szolgáltatásait a Sport Hotel Hermitage, ahol a síelőket tágas olvasószoba, hidromasszázs és forró törölközők várják a lakosztályukban, míg a közös térben egy exkluzív spa található.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu