Ez a család olyan szép,hogy..

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

A Price család összes tagja úgy néz ki, hogy mindannyiukat alkalmazzák modellként - írja a Daily Mail. Az anya, az apa, a három gyerek, és a kutya is tud a kinézetével pénzt keresni. A Stratford-upton-Avon-i anya, Emma Price és férje, Christopher, illeve a gyerekek: Millie, Oscar ás Maisie már számos kampányban vettek már részt, és minden egyes munkájukért 2500 fontot - 900 ezret - kapnak/kaptak

 

Szerencsére Whiskey, a kutya is sikeres a modell szakmában. A családnak azonban van egy tagja, akit sose kerestek még meg, és valószínűleg nem is fognak. Ez Teddy, a macska. Price-ék egyébként több mint 20 kampányban vettek eddig részt, és a szülők szerint a munka még több közös időt biztosít számukra, együtt! “Tizenéves koromban kezdtem el modellkedni, aztán elmentem egyetemre, és sose gondolta arra, hogyha családom lesz, ismét meg tudok majd ebből élni” - mesélte az anya.

 

Körülbelül másfél éve dolgoznak öten együtt, amit állítólag nagyon élveznek. Néha a kutya is velük tart, de igyekeznek minél kevesebbszer dolgoztatni, mert 14 éves, nem kell neki a felesleges stressz. ASDA, Samsung, és mindenféle nagy más cégek kampányaiban vettek már részt. Azért is szeretik őket alkalmazni, mert ha egy komplett család van a forgatáson, az jóval kevesebb stresszel jár a gyerek számára is.

 

Bár a gyerekek kapnak külön-külön is ajánlatot, amelyet el is fogadnak, de azt szeretik a legjobban, ha együtt dolgoznak. Sokkal könnyebb róluk olyan képet készíteni, ahol mindenki úgy néz a másikra, ahogy kell, hiszen valódi köödés van mögötte. Volt nem egyszer, hogy olyan munkát kaptak, ami szinte egy nyaralással is felért, hiszen olyan helyszínen forgattak, amire mindenki vágyik, amikor ki akar kapcsolódni.

 

A gyerekek imádják ezeket a munkákat, a szülőktől mindig azt kérdezik, mikor mennek újra dolgozni. Az apának van civil melója is, amit nagyon szeret, amellett pedig igazi jutalomjáték, amikor a családjával kell “dolgoznia”. Az asszony nagyon figyel arra, hogy a gyerekeket ne sokszor használják a cégek, így a munka a szórakozás marad számukra.

 

 

címkék: család, modell, szép

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu