Belehalt az ivásba egy koszorúslány

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

A túl sok elfogyasztott alkohol lett egy 17 éves lány végzete, ami egy lakodalom után érte. A tinédzserre a hotelszobájában találtak rá, de akkor már túl késő volt ahhoz, hogy segítsenek rajta. A rendőrök megkezdték a nyomozást, de a menyasszony első körben elutasította a „túlitatásra” vonatkozó vádakat annak ellenére, hogy Kínában ez nem először fordulna elő. Az esküvőkön ugyanis hagyományosan a pajcsiuból is alaposan fogyasztanak, – része az ünneplésnek – ami a fiatal szervezetre komoly fenyegetést jelent a maga 30–50 %-os alkoholtartalmával.

Az elhunyt lány korábban többször összeesett a liftben, amit a biztonsági kamerák is rögzítettek, ugyan ekkor még volt mellette két másik férfi is, de ők aztán eltűntek, valószínűleg folytatták az ivást, mielőtt kidőltek. Az alkoholmérgezésben meghalt tinédzser esete nem egyedi, a kínai esküvőkön az egyedülálló koszorúslányokat próbálják leitatni, majd többnyire visszaélnek a helyzetükkel, számolt be a Mirror.

Két évvel ezelőtt is halálra itattak egy nőt, erről akkor készült egy videó, amin látható, ahogy a férfiak bátorítják a nőt a fogyasztásra, majd miután összeomlik, elviszik. A nő a kórházban meghalt.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu