Börtönőr ejtette teherbe a leszbikus rabot

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

A nő egymillió dollár (249 millió forint) kártérítést szeretne, mert állítása szerint egy őr a börtönben megerőszakolta és teherbe ejtette őt.

Jessica Fowler 2016 szeptemberében került be a Moore megyei börtönbe próbaidejének megszegése miatt, és öt hónappal később az egyik őr, Caleb Shane Hopkins szexuális viszonyt kezdeményezett vele. A viszony nem a legjobb szó, hiszen Hopkins rendszeresen megerőszakolta, és mivel Fowler más férfivel nem került kapcsolatba, nem volt nehéz kinyomozni, kitől eshetett teherbe 2017 májusában.

A bírósági kereset szerint azonban Fowler leszbikus és a férfiakhoz (így Hopkinshoz) semmilyen szinten sem vonzódik, ez pedig tovább súlyosbítja a börtönőr ügyét, hiszen bizonyítható, hogy erőszakkal közösült a rabbal. Sőt, a vádirat szerint Hopkins cigarettával és receptre kapható fájdalomcsillapítókkal vette meg áldozata hallgatását, és közölte vele, hogy hiába is próbálkozna, úgysem hinne neki senki. Fowler pedig a börtönőr hatalma miatt pontosan azt tette, amire kényszerítették.

Hopkinst novemberben hatrendbeli szexuális- és kétrendbeli hivatali visszaéléssel vádolták meg, ítéletet várhatóan február 23-án hirdetnek ügyében, de Fowler családja a börtönt is beperelte, ugyanis vélhetően többen is tudtak arról, hogy az egyik fegyőr mit művel vele – írta a Daily Beast.

címkék: börtön, terhesség

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu