Liptai Claudia újra férjhez megy

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

Best Magazin számolt be róla, hogy Liptai Claudia és Pataki Ádám a nyáron hivatalossá teszik kapcsolatukat, és összeházasodnak.

A pár korábbi házasságaiból született gyermekeik lesznek a koszorúslányuk, és közös kisfiuk, Marcell viszi az oltárhoz a gyűrűket. A pár már javában benne van a tervezésben, már a vendéglista is kész, de a cukrászmester és kedvese természetesen a menüről sem feledkezett meg

A pár úgy tervezi, nem átlagos esküvőjük lesz, de a hagyományos menyasszonytánc és a vőfély például kimarad.

„Jó lett volna, ha édesapám kísér oda az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd” – mondta a lapnak.

„Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak” –magyarázta Liptai.

Liptai Claudia másodszor házasodik, előző férje Gesztesi Károly volt, akivel 10 éves kapcsolatuk alatt 4 évet töltöttek férj és feleségként.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu