L. L. Junior szakítottak párjával

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

Budapest — Szakított L.L. Junior, azaz Lesi László (37) és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. Az énekes nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, bár a hangja sok mindent elárult.

– Mind a ketten csalódtunk a másikban, és azt hiszem, hogy mást is láttunk bele egymásba, mint ami a valóság. Mást vártunk egymástól és a kapcsolattól.Szomorúan, de külön várjuk most, hogy a jóisten jó irányba tereljen minket, és jöjjön egy sugallat, hogy mi is a mi utunk. Szóval most türelmi idő van – kezdte lapunknak Junior, aki cáfolta, hogy valamelyikük már új párra talált, s ezért romlott meg a viszonyuk.

– Szó sincs harmadik félről, de én többet nem akarok erről beszélni, és szeretném, ha ezt tiszteletben tartaná mindenki – zárta rövidre a témát letörten a zenész. Lapunk elérte Kinga édesapját, Körtvélyessy Zsoltot is, aki azonban csak szűkszavúan nyilatkozott.

– Ez a lányom magánélete, amibe én sose szólnék bele. Ez az ő dolguk – nyilatkozta a színész. Kinga azt kérte, hogy később keressük, azonban akkor már nem értük el.

 

A szerelmesek nem először szakítanak: tavaly augusztusban már különköltöztek, de októberben ismét szent volt a béke, s kettesben utaztak el nyaralni. Akkor így nyilatkozott lapunknak a zenész.

– Igen, visszaköltöztem Kingához. Minden a legnagyobb rendben köztünk. Voltak nehéz pillanatok, de szeretjük egymást, és továbbra is ő a menyasszonyom – mondta akkor a Blikknek a zenész, aki nagyjából egy évvel azután talált rá Kingára, hogy megromlott a kapcsolata gyermekei anyjával, Csillával.

A zenész szerint a magánéleténél vannak fontosabb dolgok is az életében, példáu­l a család és a munka. Rengeteg időt tölt gyermekeivel, Dáviddal és Lacikával, valamint nemsokára megjelenik új videóklipje, amelyet Dominikán forgatott.

– A Minden oké című számomhoz készítettünk kint klipet, fantasztikus volt. Jövő héten lesz a premierje, remélem, tetszik majd a rajongóknak – mondta Junior.

A rendőrség keresi a telefonját

A zenész telefonját Dominikán lopták el, s most, hetekkel a nyaralás után úgy tűnik, megtalálták!

– Nemrég szóltak, hogy találtak harminc lopott készüléket, és van köztük olyan típusú is, amilyen az enyém. Van egy halvány reménysugár, hogy visszakapom – mesélte bizakodva Junior.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu