Szakításra van ítélve Bódi Sylvi és Szente Vajk szerelme

Közzétette: Admin 2018. február 01. csütörtök  | Hozzászólás

A számmisztikus és az asztrológus szerint szinte csoda lenne, ha tartósan együtt maradna Bódi Sylvi és Szente Vajk. A pszichológus másként látja a kapcsolatot.

Egy véletlenül végignézett vitatkozásból is következtetni lehet arra, hogy egy számunkra idegen pár milyen régóta van együtt, mennyire vannak összeszokva. Így nem véletlen, hogy amikor olvasóriporterünk, Dénes végignézte Bódi Sylvi és Szente Vajk a mirelitáruk fölött zajló veszekedését egy élelmiszeráruházban, egyből arra gondolt, hogy olyanok, mint egy összeszokott házaspár. Megkérdeztük Csehák Hajnalka pszichológust, hogy mire utalhat egy ilyen nyilvános összeszólalkozás a pároknál.

 

– Kétféle érzelmi állapotot is észrevehetünk egy mások előtt zajló veszekedésből – kezdi a pszichológus. – Egyrészt a kapcsolat állapotától függetlenül mutathatja, hogy a kiabáló milyen idegi állapotban van éppen. Ha például rossz napja van, és olyan típus, aki egyébként sem fojtja vissza az érzelmeit, annál ez is kiválthatja ezt, bárkinek a társaságában is van. Ez csak egyéni indulatkezelési probléma. A másik pedig valóban azt jelzi, hogy az együtt lévő személyek már olyan viszonyban vannak egymással, hogy fütyülnek rá, mit gondol róluk a másik. Ez jellemzően a már régóta tartó kapcsolatokban fordul elő. A friss együttlétekben még odafigyelünk a látszatra. Aki rövid ideje van csak együtt a másikkal, az igyekszik mindig a legjobb arcát mutatni, még akkor is, ha nagyon ideges.

 

Bár sokan szeretnének szurkolni az új álompár születésének, de a magánéletét már régóta féltve őrző Bódi Sylvi, az exaktmodell és Kedves Ferenc volt kedvese nem kívánt megszólalni az ügyben. Ugyanígy a színész-rendező Szente Vajk sem, akit az MTVA sajtóosztályán keresztül próbáltuk meg utolérni hétfőn, de csak annyit üzent, hogy nem kíván erről beszélni

 

A sokak fantáziáját megmozgató viszony más kérdéseket is felvet, mégpedig, hogy mit szól ehhez a barátsághoz Szente Vajk felesége, Erdélyi Tímea színésznő. Bár a színész házaspár tavaly májusban egyszer már szétköltözött, de ugyanabban az évben, néhány hónap múlva újra visszataláltak egymáshoz. Akkor azt mondták, hogy a külön töltött idő alatt is igyekeztek jó kapcsolatot ápolni egymással. Most azonban nem tudni, hogy valójában kivel van együtt a színész, aki a mirelitpultnál koktélparadicsomot dobáló Bódi Sylvit a veszekedés közben is Kicsimnek szólította.

– A szakítás utáni kibékülés a legtöbbször újra szakítással végződik, mégpedig még gyorsabban szétmennek, mint előző alkalommal – mondja Csehák Hajnalka. – Ha érzelmi rés van a kapcsolaton, akkor azt nem lehet csupán szerelemmel betömni. Ez nem elég ahhoz, hogy megoldjuk a régóta magunk előtt tologatott problémákat, ehhez mindig külső segítség szükséges. Így azok, akik nem oldják meg és nem szüntetik meg azokat a bajokat, ami miatt korábban szakítottak, egy felmelegített kapcsolatban sem fogják, így is szakítás lesz a vége.

NEM ILLENEK ÖSSZE A SZÁMMISZTIKA SZERINT

A számmisztika szerint Tímea és Vajk alkot kiegyensúlyozottabb párt, hiszen közös bennük, hogy mindketten nehezen tűrik a monotóniát és olyan társra vágynak, aki aktív, szeret utazni, mégsem telepszik rájuk. Mindkettejüknek fontos a szabadság, amit a másiknak is biztosítanak. Így együtt élhetik meg a szabadságot ahelyett, hogy birtokolnák egymást. Vajkra emellett külön jellemző, hogy igényli a társa dicséretét, csodálatát, Sylvi vizsont a számmisztika szerint úgy vágyik a szeretetre, hogy sokszor nem bírja kifejezni azt. Ráadásul Sylvinek olyan társa van szüksége a számok szerint, aki – Vajkkal ellentétben – aki nem igényli a csodálatot és gyakori bókolást, és ezzel együtt megengedi Sylvi számára az időnkénti egyedüllétet és a visszahúzódást.
 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu