Már vállalja kapcsolatát Bódi Sylvi és Szente Vajk

Közzétette: Admin 2018. január 30. kedd  | Hozzászólás

Úgy vásárolt egy élelmiszerboltban Szente Vajk és Bódi Sylvi, mint egy házaspár. A színész-rendező Kicsimnek szólította a modellt, annak ellenére, hogy lármásan civódtak a hűtőpult fölött.

Szente Vajkkal vásárolgatott egy belvárosi közértben Bódi Sylvi. A pár nem titkolta, hogy együtt van, sőt hangos veszekedéssel hívta fel magára a figyelmet. A boltban többen meg is fordultak a két híresség után, egy szemtanú szerint kifejezetten nagy feltűnést keltettek.

Olvasóriporterünk, Dénes – akinek természetesen jár a 15 ezer forintos jutalom – azt mondja, csak a hangos veszekedésre figyelt fel, és amikor felismerte őket, akkor döntött úgy, hogy lefotózza őket.

A pár kapcsolata először tavaly májusban volt beszédtéma, amikor az egyik esti előadás előtt együtt léptek be az Operettszínházba. Ekkor Szente nem élt együtt színésznő feleségével, Erdélyi Tímeával, egy másik fiatal kolléganőjével, Trecskó Zsófiával szerettek egymásba.

 

 

Miután annak a kapcsolatnak is vége lett, szeptemberben visszataláltak egymáshoz Tímeával. Akkor azt mondták, egyébként is igyekeztek jó viszonyban maradni. Most az a kérdés, kié lehet Szente Vajk szíve?

– Elég lármás patáliát csaptak, úgy viselkedtek, mint egy házaspár – mondta lapunknak Dénes. – A mirelitpult előtt állt a bál, az akciós termékeknél. Azon vitáztak hangosan, hogy az olcsóbb fagyasztott ételt vagy a drágábbat vegyék-e meg. Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag. Ekkor már mindenki rájuk figyelt. Sylvi megfogott egy koktélparadicsomot, és valamin megint összeszólalkoztak, Sylvi lehajította az egyik polcra, le is repült a doboz teteje. Aztán visszament érte, a pénztárnál már azzal állt sorba. Bár parázs volt a hangulat, nekem mégis az volt a határozott benyomásom, hogy a viszonyuk több, mint baráti, ugyanis Vajk Kicsimnek szólította Sylvit. A színész és a modell kapcsolata magyarázat lehet arra, hogy Sylvi miért tölt egyre több időt itthon. Eddig a teleket mesés délszaki szigeteken – például Ba­lin –, egzotikus tájakon töltötte Sylvi, tavaly a Borsnak azt állította, hogy mindössze munkakapcsolat fűzi a színész-rendezőhöz.

 

Egyszer már szóbeszéd tárgya volt a kapcsolatuk, akkor azt mondták, szakmai barátság köti őket össze

 

 

Nem érdekelte a balhézó párt, hogy mindenki rájuk figyel az áruházban

 

– A Meseautó című darabot rendezte tavaly Vajk, amiben nekem is volt szerepem, akkor ismertük meg egymást. Nagy Sanyi a szerepe szerint szakít az ország legjobb nőivel, ha jól emlékszem, Zimány Linda és Kiss Ramóna volt rajtam kívül ebben a szerepben. Imádtam ezt a munkát, és azóta is tartom a kapcsolatot Vajkkal, aki jó barátom. Semmi több – mondta tavaly tavasszal lapunknak Sylvi, majd büszkén mesélt a munkájáról.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu