Születendő gyermekéről beszélt Nótár Mary

Közzétette: Admin 2018. január 29. hétfõ  | Hozzászólás

Nem mondott le az anyaságról.

Tavaly év elején egy közel egykilós miómát, vagyis daganatot távolítottak el Mary testéből, ami rendkívül megviselte az énekesnőt. Azóta keveset hallani az egészségi állapotáról, de a Lokállal kivételt tett, és néhány hónapja őszintén vallott állapotáról.

„Tökéletesen egészséges vagyok, folyamatos kontroll alatt tartanak a kiváló orvosaim. Gyógyszereket nem kell szednem, csak vitaminokat, és figyelnem kell az egészséges táplálkozásra is. A daganatban találtak rákos sejtet, és kiderült, hogy ez örökletes, a stressz hozta elő. A gyógyulásban sokat segített Isten, hiszek Jézusban, és tudom, hogy ő védett meg a komolyabb bajtól – osztotta meg a Lokállal érzéseit Mary, aki  arra is válaszolt, hogy betegsége sem tántorította el attól, hogy egy nap anyai feladatokat vállaljon.

Az énekesnő fájdalmas gyásza ellenére gőzerővel teljesít a Sztárban sztá + 1 kicsi műsorában, Radics Jani mellett. A Lokálnak elmondta, hogy ugyan jelen pillanatban nem aktuális a babakérdés, hiszen még nem tudott egyenesbe jönni teljesen lelkileg, de a leletei alapján nem kell lemondani az az anyaságról, így, ha megfelelő társra talál majd, akkor mindenképpen szeretne édesanyává válni.

Nótár Mary /Fotó: Fuszek Gabor

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu