Nem tud leállni lovakat erőszakol a férfi 18+

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

A fél életét börtönben töltötte a Sterling Rachwal nevű férfi, akit állatok ellen elkövetett szexuális erőszak miatt küldtek a rácsok mögé. Rachwal főleg lovakra és pónikra gerjedt, egyszer egy vemhes kanca volt az áldozata. Úgy tűnik viszont, az amerikai férfit nem térítették jobb útra a hűvösön eltöltött idők, hiszen ismét megerőszakolt egy lovat, így újra elítélték. Az 54 éves Rachwal legutóbbi áldozata egy Gringo nevű ló volt 2017 februárjában.

 

 

A The Sun azt írja, az állat gazdáját, Jackie Millert a lovarda vezetője hívta fel telefonon, hogy vérzik a lova. A fiatal nő, miután a lovardába sietett, értesítette a rendőrséget. A nyomozók eleinte egy, az istálló környékén lévő baseball sapkás férfit gyanúsítottak a ló megerőszakolásával. Róla kiderült, hogy semmi köze az esethez. Pár napon belül elfogták Rachwalt, aki 1980 és 1990 között követett el hasonló bűncselekményeket. A büntetett előéletű férfi eleinte azzal védekezett, hogy a bűntény ideje alatt benzinkúton volt, de a köztéri kamerák megdöntötték az alibijét. Kiderült, még a telefonját is kikapcsolta a lóval való közösülés idejére.

 

 

– Mr. Rachwal, nem igazán tudom, mi történt itt. Világos, hogy beteges és romlott dolgot követett el. Kegyetlen dolog ilyet tenni egy állattal, brutális támadás ellenük – mondta ezt Tim Hinkfuss bíró a férfinak címezve szavait. Rachwalt még két másik ló megrontásával is vádolták, ezért börtönre ítélték, de nem sokkal később szabadon is engedték, mert a letartóztatása után előzetesben ült. 2007-ben egy pszichológus szakvéleményben mondta ki róla: zoofil, azaz szexuálisan vonzódik állatokhoz, főleg a lovakhoz

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu