16 tű volt a 11 hónapos testében - az anya tagad

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

Egy üzbég asszony azért vitte el a 11 hónapos kisfiát az orvoshoz, mert lázas volt, és vizelési problémákkal küzdött - írja a Mirror. Az orvosok tüdőgyulladásra gyanakodtak, meg is röntgenezték a kisfiút, és ekkor érte őket a sokk, ugyanis a gyerek testében tűk voltak.

Szívben, gerincben, nyakban, vastagbélben és a húgyhólyagban, illetve a mellkasában is találtak. Egy 9 órás életmentő műtét során eltávolítottak belőle 13-at. Nemsokára újra kés alá kell feküdnie a kicsinek, hiszen még van benne 3, de szerencsére azok nem veszélyeztetik az életét. Az orvosok egyetértenek abban, hogy ezeket a nem tudta a csecsemő lenyelni, vagyis valaki beleszúrta.

 

 

Úgy vélik, a kisfiú egy hónapja él a testében a tűkkel. Az anya mindent tagad, és kiemelte, hogy ő biztosan nem bántalmazta így a fiát, a gyerek apja pedig külföldön dolgozik, és más nem is látja a gyereket. “Idegenek nem járnak hozzánk” - mondta a könnyeivel küzdő nő. “Nem tudom, hogy történhetett ez!” A rendőrök azt vizsgálják, hogy bele tudtak e kerülni a tűk a gyerekbe úgy, hogy ahhoz senkinek nem volt köze. Persze nem zárták ki, hogy az anya tette, vagy mást fedez.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu