Nincs ideje, ezért elvette magát a nő

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

Egyedül állt oltár elé a leukémiás lány. Vőlegény nélkül is megvalósította a legnagyobb álmát: egy gyönyörű esküvőt.

Vőlegény nélkül is vállalta az esküvőt a 21 éves kínai lány, Yang Chunyan. Élete sokáig mesébe illően alakult, komoly kapcsolata volt, már az esküvő gondolata is felmerült, mikor de­rült égből villámcsapásként érkezett a diagnózis: a lány leukémiás. A nagy Ő-nek hitt párja támogatás helyett a könnyebb utat választotta: egyszerűen el­hagyta őt.

 

Yang Chunyannak már nincs ideje kivárni az igazit, de az esküvőről nem akart lemondani © AFP

 

Az elszánt Yang ennek ellenére nem mondott le az álmáról: egy pompás es­kü­vő­ről, na és a gyönyörű menyasszonyi ruháról. Eltökélte, ha kell, egyedül áll oltárhoz. Végül így is lett, hiszen egészségügyi állapota rohamosan romlott, s úgy érezte, nincs elég ideje megtalálni a tökéletes férfit.

 

Yang felajánlotta a szerveit © AFP

 

Tiszteletére feldíszítették a kórház egyik fo­lyosóját, a kemoterápia miatt megritkult haját fe­kete parókával takarták el, gyönyörű menyasszonyi ruhát béreltek neki, egy jótékonysági szervezet még tortát és csokrot is szerzett. Az „oltárhoz” bátyja vezette karon fogva, míg a főként doktorokból és ápolókból álló, orvosi maszkot viselő násznép heves tapssal éltette őt. A szertartás megkoronázásaként Yang aláírt egy hivatalos papírt arról, hogy halála után felajánlja a szerveit. 

címkék: esküvő, leukémia

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu