Focistafeleség lesz a szépségkirálynő

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

él év távkapcsolat után végre minden reggel focista párja, Egerszegi Tamás mellett kelhet fel Sydney Van Den Bosch. A focista ugyanis úgy döntött, kapcsolatuk érdekében befejezi külföldi pályafutását és hazaigazol. A Vasassal írt alá szerződést.

– Végre vége van a lengyelországi önmegvalósításnak! – nevette el magát Sydney. – Közös döntés volt, hogy hazajön. Szenvedtünk a másik hiányától. Ő sem tudott jól teljesíteni a hétköznapokban, és én sem. Nem működött ez a távkapcsolat, de három napja, amióta aláírta a Vasassal a szerződést, boldogság van! Végre együtt vagyunk minden nap! – újságolta boldogan a Borsnak a szépségkirálynő, akinek minden gondolata egy dolog körül forog: az esküvő. Június 9-én kimondja az igent a focistának egy Zala megyei településen. Édesanyja mellett jó barátnője, Kárpáti Rebeka segít neki mindenben, legfőképp a tökéletes ruha kiválasztásában.

– Rebeka lesz az egyik koszorúslányom. Szívesen vállalta a nyoszolyólány szerepét. Anyuval és az esküvőszervezővel egyébként tizenöt vidéki helyszínre mentünk el, mire megtaláltuk az igazit. Nálunk még a dátum kiválasztása sem ment könnyen: mivel a vendégek között rengeteg focista lesz, meg kellett találnunk azt a hétvégét, amelyen mindannyian szabadok. Azt hiszem a labdarúgásban két hét szünet van, ezt lőttük be. Izgatott vagyok már nagyon! – mesélte Sydney. Az esküvő napján a szerelmesek pont két éve lesznek együtt. Tamás annyit mondott csinos menyasszonyának, hogy úgy szervezze a nagy napot, hogy olyan legyen, mint az álmaiban.

– Ő egy főnyeremény! Imádom őt! Az az álmom, hogy a felesége legyek! – mosolygott Sydney, aki applikáción számolja vissza a napokat.

címkék: esküvő, focista

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu