Sztárok evés közben :D

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

Miért nézünk ki sokszor nagyon hülyén evés közben? Néha olyan fejeket vágunk, mintha kínoznának minket. Ezalól a világsztárok sem kivételek. Lehetnek bármilyen csinosak, róluk is rengeteg fotó készül, miközben eltorzult arccal falatoznak.

Foodyny a következő képekkel bizonyítja, hogy ez nem hülyeség:

Mila Kunis és Ashton Kutcher a hollywoodi álompár egy kis édességre vágytak, összekenték magukat a csokitöltelékkel. Elég megviseltnek tűnnek.

Obama kosármeccsen majszolgatja a hot-dogot. A volt elnök amúgy nagy rajongója a gyorskajáknak. Itt is betömte szinte az egészet. Ez a fej óriási.

Michael Buble, a lányok kedvence, nincs tisztában azzal, hogyan is kell megenni egy cső főtt kukoricát.

Így állt neki:

Cameron Diaz
A jópofa színésznőnek is vannak rossz napjai. És akkor is eszik valamit, amikor rossz napja van. És, hogy fokozzuk: előfordul, hogy rossz napja van, és eszik valamit, és ezt valaki lefotózza. A végeredmény magáért beszél: ez az abszolút rossz nap című fotó.

 

Milyen szép volt Katherine Heigl a Grace Klinika című sorozatban! Persze most is szép, kivéve, amikor a felső fogínyére tapadt salátalevelet mossa le éppen kólával öblögetve, a nyelvével „ablaktörlőzve”. Ez a póz nagyon nem áll jól neki.

Ha Nicole Kidman a Tágra zárt szemek című filmben egyszer is ekkorára nyitotta volna a száját, biztosan több pozitív kritikát olvas magáról, és a volt férjéről, Tom Cruise-ról. De most már mindegy… Vajon miért kell ekkorát tátani egy salátalevél beviteléhez? Ha levegővel megy be kevésbé hizlal?

 

Vince Vaughn és Owen Wilson egyszer ment el együtt fagyizni, máris megtörtént a baj! Valaki lefotózta ugyanis, hogy milyen küzdelem árán sikerült ennek a két felnőtt férfinak elbánnia egy-egy fagyival. Egy ötéves valószínűleg ügyesebben tüntetné el a tölcsér tartalmát.

 

És, ha már fagyi:
Láttak már embert úgy megrettenni egy adag csoki-vanília fagyitól, mint Kim Kardashiant? A szelfikirálynő valószínűleg most tudja meg, hogy egyetlen nyalatban 700 kalória lapul.

címkék: sztárok evés

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu