Úgy szerzett dollármilliókat,hogy nem is tudott róla

Közzétette: Admin 2018. január 24. szerda  | Hozzászólás

50 cent vagy hihetetlenül szerencsés, vagy egy üzleti zseni - mindenesetre pár év alatt brutális összegre tett szert, ami - nyugodtan mondhatjuk - egyszerűen az ölébe hullott.

Történt ugyanis, hogy a rapper 2014-ben úgy döntött, hogy akkori friss albumáért, az Animal Ambitionért lehet úgynevezett kriptovalutában is fizetni - egész konkrétan bitcoinban. Az üzleten anno 700 bitcoint keresett. A digitális valuta akkori árfolyama szerint ez úgy 400 000 dollárt jelentett, ami nem rossz pénz, ám most jön a trükk.

 

 
A zenész ugyanis vagy elfelejtette készpénzre váltani a kriptovalutákat, vagy szándékosan várt a dologgal, mindenesetre a bitcoin árfolyama mára úgy felment, hogy ami akkor 400 ezer dollárt ért, az mára már 7-8 millió lehet (azaz hozzávetőlegesen 1,7-2 milliárd forint). Azt egyébként a TMZ fedte fel, hogy milyen brutális összegen csücsül a rapper.

Azaz úgy hozott dollármilliókat a lemez, hogy gyakorlatilag alig adtak el belőle. A megjelenés hetén az Egyesült Államokban 47 ezer példányt adtak el, 2014 végéig pedig 124 ezret. Ehhez képest a rapper bemutatkozó albumából csak a megjelenés hetében 872 ezer példány talált gazdára, amihez a második héten újabb 800 ezer jött...

 

címkék: celeb, pénz, 50 cent

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu