3 éves kislány zuhant ki az ablakból

Közzétette: Admin 2018. január 24. szerda  | Hozzászólás

A gyerekre keresztanyja vigyázott a tragédia előtt.

Szembesítették az ablakból kizuhant Panni szüleit, és kiderült: alkoholt ihatott a 3 éves kislány, mielőtt kiesett az emeletről.

Blikk azt írja, hogy a szülőknek, Alexandrának és Tamásnak egymás szemébe nézve kellett elmondaniuk, hogy mit tudnak arról: találhatott-e Panni alkoholos italt a lakásban, amit halála előtt megivott.

Azt kellett tisztázni, hogy valamelyik szülő hagyott-e felelőtlenül alkoholt a lakásban, avagy valaki más vitt fel szeszt az otthonukba.

A hírt dr. Lichy József, a gyászoló szülők ügyvédje is megerősítette, és hozzátette: a szülők azt mondják, nem tartottak otthon olyan helyen alkoholt, ahol a kislány elérhette volna.

A lap úgy tudja, az igaz­ságügyi orvosszakértő 0,43 ezreléknyi alkoholt talált a kislány vérében. Dr. Bense László gyermekorvos szerint ez már komoly tüneteket okoz még egy felnőttnél is, nemhogy egy ennyi idős gyereknél.

"Ez a mennyiség két deci bornak vagy fél liter sörnek felel meg" - jelentette ki a szakember.

Tavaly májusban egyedül volt otthon a kislány, amikor kimászott az ablakból, és a mélybe zuhant. Panni szülei egyszerre dolgoztak éjszakai műszakban, ezért megkérték a pici keresztanyját, hogy vigyázzon Pannira. A nő azonban korábban eljött a lakásból, mint ahogy Tamásék hazaértek volna. Panni felébredt, megijedt, egy széket húzott a bukóablakhoz.

A kislányra a keresztanya vigyázott éjjel, aki elment a lakásból mielőtt a kislány felébredt volna. A nő a rendőrségen azt vallotta, tájékoztatta a szülőket, hogy magára hagyja Pannit. Ezt ­Alexandráék tagadták, a poligráfos vizsgálat azonban kiderítette: az apuka nem, de az anyuka tudott róla, hogy gyermekük egyedül lesz egy rövid ideig.

Forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu