Halálra főtt a 4 éves kislány a fürdőkádban 18+

Közzétette: Admin 2018. január 24. szerda  | Hozzászólás

Borzalmas módon lelte halálát egy 4 éves kislány a családja michigani otthonában. A kis Gabrielle Barrettnek édesanyja félig megengedte a fürdővizet, majd miután a gyerek beleült a kádba, magára hagyta, és kiment a konyhába palacsintát sütni.

A kislányt hiába szállították azonnal kórházba, nem lehetett megmenteni az életét, és nem sokkal érkezte után, megállapították a halála beálltát. A nyomozás megindultával emberöléssé nyilvánították az esetet, és megkezdődött a kislány másfél éves féltestvérének elhelyezési ügye is.

Mikor visszament a gyerekhez, az orráig ért már a víz – állította az anya, aki ezután segítséget kért barátjától, Brad Fields-től. A kislány, aki gyakorlatilag megfőtt a kádban, ekkor már csak hányni tudott, majd eszméletét vesztette. A 24 éves anya, Candice Diaz közel 40 percet várt, amíg végül értesítette a 911-et.

Tragikus, ami a kislánnyal történt, a forró víz hatására levállt az egyik körme, de a rendőrök lemállott bőrt is találtak a kádban. A orvosszakértő azt mondta az ügyről, hogy 27 éves pályafutása során még nem látott – a szörnyen megégett kislány esetéhez – hasonlót sem, annyira borzalmas, írja a Daily Mail.

Az anyát és barátját a rendőrség 7 nappal a gyerek halála után fogta el, és vette őrizetbe őket. Mindketten mentális betegségeikre hivatkoznak, és nem vallották magukat bűnösnek.

Az anyát bipoláris depresszióval diagnosztizálták, poszttraumás stressz szindrómával

 

Az anya barátja skizoaffektív zavarokkal, szorongossál küzdött

A rendőrség később kokaint is talált a lakásukban, egyébként a pár elmondása szerint nem kezelték gyógyszeresen betegségeiket. A következő meghallgatás az ügyben január 25-én lesz.

Forrás: www.borsonline.hu

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu