Sztárok foglalkozása, még mielőtt híresek lettek

Közzétette: Admin 2018. január 23. kedd  | Hozzászólás

1. Kanye West

Hosszú évekkel Yeezy márka megjelentetése előtt, Kanye egy másik márkabolt eladója volt. A zenész egy jól ismert GAP áruház ügyfélszolgálati asszisztenseként tevékenykedett (valamivel olcsóbb márkabolt az ő márkájánál). Erről énekel a Spaceship dalában, miszerint: „Let’s go back, back to the Gap, look at my check, wasn’t no scratch“.

1

2. Madonna

Mielőtt híressé vált volna, Madonna sok munkahelyen megfordult. Egy időben pincérnőként is dolgozott. Például a híres  Dunkin Donats cégből egy nap után elbocsájtották, amikoris az egyik Time Square-i részlegükön lefröcskölte a vendéget a fánk mártásával.

2

3. Barack Obama

Még a világ legfontosabb embereinek is kezdeniük kellett valahol. A volt amerikai elnök, Barack Obama, Baskin Robbins fagyizóban kezdett el dolgozni, amiről ma így vélekedik: “Az első nyári munkám nem volt fenemód kivételes, de fontos dolgokat tanított meg,” mondta. “Felelőség, kemény munkabírás és összhangba hozni a munkát a barátokkal, családdal és az iskolával.”

3

4. Beyonce

Ha azt gondolnátok, hogy a popdíva, Bey, mindig mindent megkapott a füle botja megmozdítása nélkül is, akkor nagyot tévedtek. Az énekesnő édesanyja fodrászüzletében dolgozott, ahol a padló felsöprésével kereste a kenyerét.

4

5. Channing Tatum

Az egyik szerepe kísértetiesen hasonlított előző életében végzett munkájára, amikor még nem tett szert hírnévre. Amikor a Magic Mike főszereplője 19 éves volt, sztriptíztáncosként keresett 150 dollárt éjszakánként.

5

6. Christopher Walken

Walken manapság az egyik legnevesebb hollywoodi híresség, aki 16 évesen oroszlánszelidítőként dolgozott. Fiatal korában a cirkuszban talált állást, miután az újságoknál nem tudott elhelyezkedni. “ő (az oroszlán) olyan volt, mint egy kutya,” mondta. “Elbűvölő volt.”

6

7. Hugh Jackman

Egy nő sem tagadhatja, hogy Jackman nagyon jó kiállású pasi. A színész éveken keresztül Nagy-Brittaniában dolgozott, mint testnevelő tanár. Pár éve Jackman a vörös szőnyegen összefutott egyik volt diákjával, aki újságíró lett, és ezt mondta neki: “Magát tanítottam a főiskolán testnevelésre. Kíváncsi lennék milyen kondícióban van manapság.”

7

8. Whoopi Goldberg

Lehetséges, hogy hihetetlenül fog hangzani, de az Apácashow sztárja híressé válása előtt sminkesként dolgozott egy hullaházban.

8

9. Megan Fox

Azt hihetnénk, hogy egy ilyen szépségnek mindig jó anyagi helyzete volt, de ez nem teljesen igaz. Fiatalabb korában egy smoothie boltban dolgozott. Hetente egyszer banánnak öltözött és órákat ácsorgott a jelmezben az autópálya szélén, így reklámozva a boltot.

9

0. Gerard Butler

Gerard Butler azok közé tartozik, akik csak érettebb korukban kezdek el színészkedni. Gerard tanulmányai befejeztével ígéretes jövő előtt állt mint ügyvéd, de ő inkább a színészetet választotta. És ez kifizetődött!

10

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu