Szakított Cserpes Laura és Gyurta Dániel

Közzétette: Admin 2018. január 23. kedd  | Hozzászólás

Másfél év után vége a szerelmének.

Újabb szakítás az úszósportban: bár az énekesnő alig egy hete még közös fotót posztolt az olimpiai bajnok szerelmével, a kép az elmúlt szerelem emlékének szólt, már nincs együtt a pár, írja a Blikk.

A lap Gyurta ismerőseitől tudta meg, hogy egy ideje nem volt minden felhőtlen a szerelmeseknél, és végül a rengeteg munka teljesen felőrölte a kapcsolatukat, hiába érezték mindent elsöprőnek szerelmüket.

 

– Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz vagy külföldi edzőtáborokba utazik, legutóbb épp a Távol-Keleten, Szingapúrban volt. Idén azonban egyedül utazgatott, pedig tavaly Floridába magával vitte a szerelmét is. De rengeteg más dolog leköti azt az egyébként is kevés szabadidejét, amely egy élsportolónak megadatik. Az úszószövetség elnökségének és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagja, elfoglalt sportdiplomata, és ez bizony sok kötelezettséggel jár – folytatta az ismerős.

Az énekesnő eközben koncertezik, sorozatot forgatott és szerepelt a Sztárban Sztárban is, szóval mindketten nagyon elfoglaltak. A pár másfél év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják.

Forrás: www.borsonline.hu

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu