VV Fanni feltételezett gyilkosa rács mögé kerülhet

Közzétette: Admin 2018. január 23. kedd  | Hozzászólás

 

Szinte biztos, hogy jövő november végéig előzetes letartóztatásban marad, majd jó néhány év börtönt kap Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László

Január 28-án zárul a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, de a vizsgálatot biztosan meghosszabbítják. Akár két évig folytatódhat a kutakodás a 24 éves valóságshow-szereplő holtteste után, ahogy feltételezett gyilkosa, B. László előzetes letartóztatása is eltarthat a gyanúsítás napjától számolt 48 hónapig. A dunaújvárosi férfi ugyanis – ahogy arról a Bors elsőként beszámolt – bűnrészességét már bevallotta. Elismerte, hogy a luxuslakóparki kamerafelvételeken ő szerepel, és ő viszi le Fannit a parkolóba, majd teszi a kocsiba.

 

 A letartóztatását fenn tudják tartani úgyis, ha csak bűnsegédnek tekintik. November végén gyanúsították meg élet elleni cselekmény miatt, ami elég ahhoz, hogy jövő november végéig bent tartsák – mondta a Bors­nak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József, aki szerint az emberölésben bűntársnak lenni is biztos szabadságvesztéssel jár.

– Felvétel bizonyítja, hogy valamilyen szinten biztos, hogy köze van a gyilkossághoz. Ha nem is lehet kijelenti, hogy ő gyilkolta meg, az egyértelmű, hogy bűnsegéd, és az is megkapja a maga néhány esztendejét – szögezte le az ügyvéd.

Bűnsegédlet miatt is több év börtön járhat a gyanúsítottnak. A rendőrség továbbra is keresi VV Fanni (kis képen) testét © Facebook, Police.hu

Forrás: www.borsonline.hu

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu