Frissítette a rendőrség VV Fanni körözését fotó

Közzétette: Admin 2018. január 19. péntek  | Hozzászólás

Frissítette a rendőrség VV Fanni körözését.

A rendőrség nyilvános körözési listáján az eddigitől eltérő, új fotóval látható az eltűnt VV Fanni körözése. Vélhetően egy, az eltűnéséhez időben közelebb készült fotóról van szó. A körözésben szerepel, hogy a rendőrség emberölés gyanújával nyomoz, tehát továbbra sincs olyan jel, hogy VV Fanni esetleg még él.

Az új körözési lap:

VV Fanni újabb képe / Fotó: police.hu

A leírás nem változott:

Testsúly: 61-70 Testalkat: VÉKONY Haj szín: FEKETE Haj típus: FESTETT Haj hossz: HÁTIG ÉRŐ Arc forma: OVÁLIS Szem szín: BARNA Szájforma: NAGY AJKAK Bőrszín: EGYÉB Megjegyzés: TETOVÁLÁSOK: BAL LÁB BOKÁJÁN FŐNIX MADÁR, BAL FELKAR BELSŐ RÉSZÉN ANGOL FELIRAT KB. 10 CM HOSSZAN, BAL CSUKLÓN SKORPIÓ TETOVÁLÁS DÁTUMMAL RÓMAI SZÁMMAL XI.XI, JOBB KÉZFEJEN NON-FIGURATÍN PERZSA/INDIAI JELEK, JOBB LÁBON COMB KÖZEPÉN COMBFIX TETOVÁLÁS. AZ ÜGYBEN A NYOMOZÁST A BRFK BŰNÜGYI SZERVEK NYOMOZÓ FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLYA FOLYTATJA A 01000/2702/2017. BÜ. SZÁMON EMBERÖLÉS ELKÖVETÉSÉNEK GYANÚJA MIATT.

Mint a Blikk elsőként megírta, Fanni a lakásából tűnt el november 20-án, a körülmények már akkor nagyon gyanúsak voltak: magukra hagyta kutyáit, s sok dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrök egy teljes napig helyszíneltek. A lány édesanyjában sokáig élt a remény, hogy Fanninak nem esett nagy baja, és hogy rövidesen hazatér. Később egyre több bizonyíték került elő, amelyek mind arra utaltak: a fiatal nővel valami rossz történhetett. Később elfogták a lány feltételezett gyilkosát, egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, és egyre több döbbenetes részlet derült ki az ügyről. Egyetlen, ám igen fontos rejtély maradt csak: hol lehet a holttest?

Forrás: http://www.blikk.hu/

címkék: VV Fanni

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu