Kitetováltatta macskája mellkasát.

Közzétette: Admin 2018. január 17. szerda  | Hozzászólás

Nyomozást indítottak egy ukrán szépség ellen, akit azzal vádolnak, hogy tetoválást varratott kanadai szőrtelen macskájára, mert így akarta még divatosabbá tenni házi kedvencét. Az internet népe fellázadt.

Megdöbbentő képet kerültek fel Elena Ivanickaya, ukrán testépítő Instagram-oldalára. Ivanickaya ugyanis úgy döntött, hogy mennyire menő lenne már, ha az amúgy szőrtelen szfinx macskája mellkasára egy finom kis tetoválást varratna. Az ukrán rendőrség természetes állatkínzás vádjával nyomozást indított.

Az ukrajnai Csernyihiv városában élő hölgy a kész tetkót meg is osztotta a közösségi-oldalán. A fotókon jól látszik, hogy a szerencsétlenül járt macska mellén egy egyiptomi, szárnyas istenre emlékeztető szimbólum került fel. Az is látszik a fotókon, hogy a cicát keményen benyugtatózták a művelet előtt, hogy még véletlenül se ficánkoljon a tintázás közben.

Abban a pillanatban, hogy a képek felkerültek az internetre a nő követői kiakadtak és azzal vádolták meg, hogy kínozza macskáját.

 

– Jobb lenne, ha a homlokára tetováltatná valaki azt, hogy „idióta” és eltörné az újait, mert így megkínozta a szerencsétlen macskát – írta a felháborodott Inna Milovanova. Egy másik követő szerint nem szabad egy élőlényt játékszerként kezelni.

Ivanickaya természetesen ahelyett, hogy elnézést kért volna hirtelen támadásba lendült és közölte, hogy a macska – amelynek egyénként saját Instagram-profilja van – minden nap friss kagylót eszik és sokkal jobb az élete, mint a nyafogóknak. Azt is közölte, hogy a macskát nem bántották.

– Ennek a macskának sokkal jobb élete van, mint nektek. Nem ivartalanítottam, mert szerintem az lenne az igazi állatkínzás. Mielőtt elvittem a tetováló művészhez beszéltem egy állatorvossal, aki szerint semmi kivetnivaló nincs tettemben, és el is kísért a tetoválószalonba, tehát mindent kézben tartottunk – fogalmazott Ivanickaya. Hozzátéve, hogy a tetkó 1-2 milliméterrel a bőr alá került, és nem érzett semmilyen fájdalmat.

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu