Így néz ki egy blogger valódi arca

Közzétette: Admin 2018. január 17. szerda  | Hozzászólás

Sokáig a házból sem mert smink nélkül kimozdulni, most viszont felvállalta igazi külsejét.

A bloggerekre gondolva mindenkinek a hibátlan bőr, a szebbnél szebb sminkek, a tökéletes képek jutnak eszébe. A legtöbb oldalon legalábbis ilyen fotókat láthatnak a követőik a neten, éppen ezért is lepődött meg mindenki azon, amit egy fiatal lány tett.

 17 éves, coloradói Hailey Wait olyan fotót osztott meg, melyet mások inkább rejtegetnének, vagy csak alapos retusálás után tennék ki az Instagramjukra. A lány viszont elég bátor volt ahhoz, hogy megmutassa a valóságot, a durván aknés bőrét.

Bevállalta a smink nélküli képeket a blogger

Hailey régóta küzd már a gyulladt pattanásokkal, és régen a saját bevallása szerint visszataszítónak érezte magát tőlük, ráadásul az iskolában is többen csúfolták miattuk. Egy idő után annyira elveszítette az önbizalmát, hogy egyáltalán nem mert kimozdulni otthonról vastag korrektor-, alapozó- és púderréteg nélkül. Egyszer viszont elege lett az arca rejtegetéséből, és rájött, a sok festéktől sem lesz jobb a bőre: ezért erőt vett magán, és posztolt egy képet a bőréről. Arra azonban nem számított, hogy a fotónak ennyire pozitív fogadtatásban lesz része. 

Image #0

A lány először csak vastag sminkben volt hajlandó pózolni a fotókon, vagy, ha mégsem, a Photoshophoz fordult.

Image #1

- Teljesen kétségbe voltam esve, amikor az akné terjedni kezdett az arcomon. Először csak az arccsontomnál jelent meg, aztán az államon és a homlokomon is - mesélte Hailey a Daily Mailnek.

 Borzasztóan nehéz megszabadulni tőle, ráadásul akárhányszor hozzáértem az arcomhoz, égő, fájó érzés volt. Előfordult, hogy egész éjszaka sírtam miattuk, annyira rossz volt - folytatta.

- Undorítónak éreztem magam a pattanások miatt, és úgy gondoltam, soha nem lehetek szép és csinos - tette hozzá a lány, akinek a helyzetén az is rontott, hogy rengetegen bántották a külseje miatt.

 Pizzaarcúnak neveztek, és más sértő megjegyzéseket tettek az arcomra, ami miatt teljesen elveszítettem az önbizalmamat, és az utcára sem mertem kimenni smink nélkül.

Image #4

- Egy ideig még otthonra is sminkeltem, hogy tényleg senki se láthassa az arcomat - mondta a lány, aki azért állt le ezzel a szokásával, mert úgy érezte, nem önmagát mutatja a világnak, csak álarcot vesz fel.

Image #5

Ma már bátran mutatja meg smink nélküli bőrét, sőt, tippeket is ad másoknak az akné enyhítésére. Itt például egy agyagos-almaecetes kencét próbál ki.

Image #6

 

 Meglepődtem, mennyi pozitív visszajelzést kaptam a képeimre, és milyen gyorsan terjedni kezdtek. Úgy érzem, sokkal magabiztosabbnak érzem magam, mióta nem fedem el sminkkel az arcomat.

Ma már 121 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon, és nemcsak bátorít másokat, hanem tanácsokat is ad: elmeséli, milyen krémek, pakolások segítenek a bőrén. Itt szintén agyagos maszkban láthatod.

 

Image #8

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu