Mínusz 10 fok is lehet a héten

Közzétette: Admin 2018. január 15. hétfõ  | Hozzászólás

Hétfőn többnyire napos idő várható kevés felhővel, csapadék nélkül. A délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 °C és -3 °C fok között alakul, de északkeleten -10 °C is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 °C, +3 °C között valószínű.

Kedden napközben nyugat felől gyorsan megnövekszik a felhőzet, és a nap második felében elszórtan várható eső, havas eső, az ország északkeleti harmadában és a főváros környékén havazás is. A déli, délkeleti szelet olykor erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -10 °C és -4 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 °C és +5 °C között valószínű.

Szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható csapadék. Főként eső várható, de eleinte északkeleten havas eső, havazás is lehet, de ez a nap folyamán egyre kisebb területre szorul vissza. Az átmeneti zónában ónos eső is előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 °C és +2 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 °C és 8 °C között valószínű.

Csütörtökön változóan felhős idő valószínű, többfelé esővel, záporral, kezdetben néhol havas esővel, hóval. A délnyugati szél időnként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 °C és +4 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 °C és 8 °C között valószínű

címkék: időjárás, tél, minusz

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu