Kolostorba vonul VV Gigi

Közzétette: Admin 2014. június 24. kedd  | Hozzászólás

Akik ismerik a Való Világban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.

"Két és fél hónapra egy indiai kolostorba költözöm, amely a Himalája lábánál fekszik. Hajnali négytől este kilencig meditálok és jógázom majd. Már régóta éreztem, hogy egy időre szeretném kizárni a külvilágot az életemből, mélyen magamba nézni és részt venni egy testi-lelki megtisztuláson. Szerény körülmények között élek majd, de az itthoniakkal tarthatom a kapcsolatot" - nyilatkozta Borsnak a lány, aki hamarosan útnak indul. Képünkön testvérével, VV Bécivel látható, aki itthonról izgul majd húgáért.

Gigit egyetemre is felvették, ősztől jógaoktató mesterképzésre jár majd. Az iskola három éves, a kolostor miatt levelezőn kezdi, és a második félévtől nappali tagozatos lesz.

 

forrás: life.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu