A menyasszonyok kétharmada még félrelépne egyet

Közzétette: Admin 2014. június 13. péntek  | Hozzászólás

A mindig informatív Daily Mailnél találtuk az alábbi adatokat, ők a David's Bridal nevű amerikai cégre hivatkoznak, hogy tőlük vannak az információk. Ez az esküvői kellékeket online értékesítő társaság nyilván kliensei körében végezte ezt a kutatást, amiben ugyan annyira nem volt nagy a minta, mert csak 500-an válaszoltak a kérdésekre, viszont mind az 500 megkérdezett olyan nő volt, akit nemrégiben jegyeztek el, vagy nemrégiben ment férjhez. Elvileg ez az a periódus az ember életében, amikor a legintenzívebben tombol a szerelem, lakodalom van, nászút, boldogság, stb. De az adatok azt mutatják, hogy azért némi kapuzárási pánik ilyenkor is dolgozik, és nemcsak a férfiakban, hanem a nőkben is.

shutterstock 183026840

Erre abból lehet következtetni, hogy a megkérdezett 500 menyasszony 44%-a azt mondta, hogy egy félrelépés azért még beleférne neki a házasélet megkezdése előtt, de csak a kedvenc híres emberével. Szóval a vőlegények ne idegeskedjenek túlzottan, ha nem lesz ott George Clooney a lagziban, valószínűleg nem lesz semmi baj. Kicsit aggasztóbb annak a 17%-nak a válasza, akik azt mondták, ők az exük alá feküdnének még be egyszer szívesen, búcsúzóul, arról az 5%-ról nem is beszélve, akik a vőféllyel vállalnának be egy numerát, ha éppen úgy adódna. Ez a három csoport összesen 66%-ot tesz ki, azaz elmondható, hogy kb. a menyasszonyok kétharmada fantáziál a félrelépésről – Amerikában legalábbis.

Ezek után kevésbé meglepő, hogy a hölgyek 93%-a úgy gondolja, hogy ami korábban tabunak számított, az ma elfogadható, de azért merjük remélni, hogy attól még, hogy fantáziálnak róla, a vőlegény felszarvazását nem sorolják a ma már elfogadható dolgok közé. Magyar szemmel elég alacsonynak tűnik, hogy csak 72% mondta azt, hogy szerinte jó dolog a házasságkötés előtti szex, nálunk azért ritkaságszámba mennek az olyanok, mint az az olvasónk, aki pont a múlt héten írt nekünk ebben a témában. 82% szerint az összeköltözés, 38% szerint a gyerekvállalás is simán belefér a szexen kívül az esküvő előtt, 56% pedig azt mondja, belevágna közös ingatlan vásárlásába olyannal, akivel még csak tervezik, hogy egyszer majd kimondják az igent.

 

forrs: velvet.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu