Belehalt az üdítőivásba egy ötéves kislány

Közzétette: Admin 2014. február 13. csütörtök  | Hozzászólás

Majdnem két és fél liter szőlőlevet és vizet itatott meg a lánnyal egy tennessee-i pár. A férfi kislánya, Alexa volt az áldozat. Az eset még 2012-ben történt, most vádolták meg őket az emberöléssel. Az óvadék fejenként 500 ezer dollár, azaz 112 millió forint – tudósít a Daily News.


Amikor a kislány kórházba került, komoly agykárosodásról árulkodott már a szokatlan testtartása is. A nyomozás kiderítette, hogy a lányt büntetésből arra kényszerítették, igyon meg 2,4 liter vizet és szőlőlevet egy vagy két óra alatt. Mindezt azért kapta, mert beleivott a nő poharába. A vád szerint miután megitatták vele a folyadékot, hányni kezdett, bepisilt és megkérte a szüleit, hadd fürödjön meg. A kislányt végül helikopterrel szállították a központi kórházba, két nap múlva agyhalottnak nyilvánították.

A kislány három hónappal a halála előtt költözött Tennessee-be az apjával. Ekkortájt készült róla egy gyermekorvosi vizsgálat, ami mindent rendben talált. Akik ismerték, akár a költözés előtt vagy után, egészségesnek tartották. Alexa öt másik gyerekkel (testvéreivel és féltestvéreivel) élt egy háztartásban. A gyermekvédelem azóta elköltöztette a gyerekeket a családtól.

címkék: üdítő, kislány

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu