A csúnyát bukó Sebestyén Balázs a hét lúzere

Közzétette: Admin 2013. december 03. kedd  | Hozzászólás

Az ország egyik legnagyobbra tartott műsorvezetője óriási tekintélyveszteséget szenvedett kilenc adást megélt műsorával, amit még egy jó kis buzizással is feldobott.


Sebestyén Balázs olyan remek figurának indult, hogy még mi is vártuk szinte, hogy legyen végre egy saját tévéműsora. Sebestyén szeret aljaskodni, nem szégyell igazán beleszállni másokba, és bőven van annyira exhibicionista, hogy elvigye a hátán a show-t. Vadon János is tökéletes választás mellé, hiszen nem szégyelli kiszolgálni Sebestyént. A vad várakozásnak vége lett, elindult az RTL Klubon a Vundersőn és Zuperszexi, Sebestyén Balázs pedig addig vergődött, ameddig ő lett a hét lúzere.


Az egész onnan indult, hogy a műsor első részét leginkább egy tömegbalesethez lehetett hasonlítani. Sikerült elsütni egy csúnyán kegyeletsértő viccet csak azért, mert ez volt fent az interneten, és még Boros Lajost is megalázták úgy, hogy egy egész ország sajnálta. Ezek után nem is meglepő, hogy a műsor már két adás után meg lett regulázva, elvetették az élőzést, és elkezdett finomodni az ügy. Most ott tart a helyzet, hogy a kilencedik adás után végleg befejezik a show-t, és bár mindenhonnan hangoztatják, hogy ennyire lett tervezve eredetileg is, csak a díszletek felépítése többe kerülhetett annál, hogy ezt el lehessen hinni.

Sebestyén renoméja talán még soha olyan gyorsan nem csökkent, mint a tévéműsora miatt: a magabiztos trollból hirtelen vergődő tévés lett, ráadásul sikerült az egészet megbolondítani azzal, hogy évek óta jól (amúgy vetélytárs nélkül futó) reggeli műsorában nemes egyszerűséggel lebuzizta az aktivista Teczár Szilárdot. Ebben két ciki részlet is van: egyrészt maga a buzizás, másrészt pedig sikerült érvtechnikájával és remek kijelentésével egy platformra kerülnie Schobert Norberttel, ami tényleg egy rémálom minden felnőtt ember életében.

Rövid idő alatt állt földbe a hatalmas beharangozással indult műsor, aminél már az is hivatalos: hamarabb bukik be, mint Kasza Tibor hasonló alkotása. Egy kis buzizás, némi magyarázkodás, és egy rosszul sikerült bocsánatkérés: ennyi elég is ahhoz, hogy ezen a héten ő legyen a lúzer.

 

forrás: velvet.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu