Rosszul lett Lilu az X-faktor végén!

Közzétette: Admin 2013. november 19. kedd  | Hozzászólás

Ájulás kerülgette a szombati adás után Lilut (37)! Az X-Faktor mindig csinos műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát. Nagy riadalom támadt azonnal a színfalak mögött, a Blikkhez eljuttatott információk szerint megijedtek a helyszínen tartózkodók, akik nem tudták mire vélni, hogy Lilu lába alól csaknem kiszaladt a talaj.


Az egész nap hősiesen, keményen dolgozó televízióson ugyanis semmi nem látszott a stúdióban eltöltött órák alatt, tökéletesen látta el munkáját. Ezért is volt meglepő, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen hirtelen megszédült.

– Egyszer csak azt vettük észre, hogy Lilu nincs jól. A színfalak mögött voltunk éppen, amikor rosszul lett, de kevéssel később szerencsére már jobban lett, így nem kellett orvost hívni – magyarázta lapunknak egy szemtanú.

Az X-Faktor háziasszonya beismerte, hogy valóban volt egy kis problémája szombat este, miután lement az adás, és ő a jól végzett munka után a háttérbe vonult. Ugyanakkor állítja, nem volt olyan drámai a helyzet, mint ahogy a bennfentes leírta.

– Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egészen egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót – árulta el Lilu, aki nem először feledkezik meg az evésről.

– Sokszor előfordul velem, de szerintem ez mindenkivel így van, aki élő műsorban dolgozik. Magasabb a rezgésszám, az adrenalinszint, így például adás előtt már soha nem is vagyok éhes, annyira fel vagyok pörögve. Utána persze megéhezem mindig, a férjem szokott is üzenni, hogy készen vár otthon a vacsorával – mesélte a televíziós, aki tudja, jobban kellene figyelnie magára.
– Lehet, hogy be kellene állítanom egy órát, ami bizonyos időközönként jelez, vagy pedig kikészíteni szőlőcukrot, hogy néha bekapjak egyet-egyet.
A szakorvos véleménye szerint életszerű, hogy a kevés étkezés rosszulléthez vezet.

– Főleg idős, illetve cukorbeteg emberek esetében gyakran előfordul, hogy ha nem esznek, leesik a vércukruk és megszédülnek, akár el is ájulhatnak. Nem cukorbetegeknél is előfordul azonban, legfőképp olyan esetekben, ha valaki fizikai vagy megterhelő munkát végez – magyarázta lapunknak dr. Árus Tibor.

 

forrás: blikk.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu