Clint Eastwood fia egyre több filmben

Közzétette: Admin 2018. február 16. péntek  | Hozzászólás

Clint Eastwood fia pont úgy néz ki, mint az apja, ráadásul egyre több filmet forgat

Most épp Morgan Freemannel dolgozik a Kézirat című thrilleren.

A 87 éves Clint Eastwoodnak összesen nyolc gyereke van, hat különböző nőtől. Az egyik fia, a 31 éves Scott Eastwood akár a klónja is lehetne: pont úgy néz ki (főleg borostásan), mint a kedvenc westernhősünk fiatalon. Ezt a hasonlóságot természetesen a kis Eastwood is igyekszik meglovagolni, és nemcsak azzal, hogy néha beöltözik a saját apjának, és másnap tele lesz vele a világsajtó, hanem már megvetette a lábát Hollywoodban is, és sorra forgatja a filmeket.

Szerepelt többek között Brad Pitt tankos filmjében, a Haragban, a Suicide Squadban és a Halálos iramban 8-ban, az utóbbi mellé ráadásul tavaly leforgatott egy saját autós filmet is, Kipörgetve címmel. Idén a Tűzgyűrű: Lázadás című óriásrobotos zúzásban láthatjuk, de már megvan a következő munkája is: Morgan Freemannel forgat izgalmas thrillert!

 

The Manuscript, azaz A kézirat című filmben egy fiatal regényírót fog alakítani, akinek egy börtönben sínylődő bűnözőzseni (Morgan Freeman) egy misztikus novellákat küldözget el részletekben – ám csakhamar kiderül, hogy az valójában titkosított útmutató egy igazi kincshez: egy 100 millió dollárt érő, elrabolt gyémántszállítmányhoz! A filmet Nick Cassavetes rendezi, a forgatás a tervek szerint idén áprilisban indul New Orleansban. (via Hollywood Reporter)

címkék: eastwood

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu