Újabb hollywoodi álompár válása

Közzétette: Admin 2018. február 16. péntek  | Hozzászólás

Jennifer Aniston és férje, a szintén színész Justin Theroux bejelentették, hogy elválnak, mondván, ez ugyan magánügy, de még mindig jobb, ha ők hozzák nyilvánosságra a tényt, mint ha a média talál ki mindenfélét - írja az AP.

aniston-theroux

 

Aniston és Theroux két és fél éve voltak házások, de már hat éve, 2012-ben eljegyezték egymást. Mint az Associated Presshez eljuttatott közleményükben írják, "a döntést kölcsönös egyetértésben és szeretetben" hozták meg 2017 végén, és mindezt azért teszik nyilvánossá, hogy elkerüljék "a további spekulációkat".

"Minden további információ, ami nem közvetlenül tőlünk származik, valaki más kitalációja. Mi mindenesetre elhatároztuk, hogy megmarad az a mély tisztelet és szeretet, ami köztünk van" - üzente Aniston az ügynökén keresztül. Hozzátette: arról van szó, hogy két legjobb barát a továbbiakban nem egy párként folytatja a barátságuk ápolását.

 

Justin Theroux-nak volt egy kis szerepe a Star Wars: Az utolsó Jedikben, ő lesz a hamarosan bemutatandó Mute című Netflix-film egyik főszereplője, és olyan filmekben játszott, mint a Mulholland Drive, a Lány a vonaton, az Amerikai pszichó vagy a Hippi-túra, amelyben együtt játszották a főszerepet Anistonnal. Jennifer Aniston a Jóbarátok Racheleként lett világhírű, azóta szerepelt a Förtelmes főnökökben, a Kellékfeleségben vagy a Boldogság bármi áron-ban.

Annistonnak ez a második válása: 2005-ben ért véget Hollywood akkori leghíresebb házassága, amelyet 2000-ben kötött Brad Pitt-tel. A válásuk óta egyébként már Brad Pitt új kapcsolata is véget ért, és már külön élnek Angelina Jolie-val.

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu