Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegsége

Közzétette: Admin 2018. február 16. péntek  | Hozzászólás

Elsőként egy nem túl üdvös hírrel kezdjük, azaz hogy Demcsák Zsuzsa a Story magazinnak adott interjújában bevallotta: súlyos pajzsmirigy-alulműködéssel küzd. Azt mondja, élete legjobb döntése volt, hogy visszavonult, különben sosem derült volna ki, hogy beteg. Emiatt egyébként egész életében gyógyszert kell szednie, mint ahogy szinte mindenkinek, aki ezzel a kórral küzd. 

 

MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK? 

  • Sebestyén Balázs szervezete sem működik a legjobban mostanában. Ott volt ugye az ominózus vakbél-ügy, meg a rádióból is legalább egy órát késett tegnap, szóval most elég komolyan azt érzi, hogy kezd elfogyni. A Blikknek beszélt a fáradtsága körülményekről, így ön is elolvashatja az erős mondatokat, amelyek elhangzottak, hogyaszondja néha már azt sem tudom, hol vagyok, vagy hogy nem mondom, hogy most már nem a végemet járom, de az sem hangzik túl jól, hogy lassan ott tartok, hogy a hét végén be kell mutatkoznom a gyerekeimnek.
  • Ha szeretne többet megtudni arról, hogy az egykor Magdi anyusként ismert Fodor Zsókának mi a véleménye a bordélyházakról, és hogy ez mégis miért került szóba vele kapcsolatban, akkor a Bors cikkét ajánljuk tájékozódásra.
  • Pásztor Anna hedonista partijáról szintén a Bors számolt be. Az énekesnő eddig csak a szülinapján rendezett ilyen nagyszabású bulikat, de most már úgy érzi, az egész világnak tudnia kell róla. A mulatozáson „világbajnok rúdtáncosok léptek fel, Tereskova festett egy meztelen hölgyre, sőt, még kikötözős show is volt. Most pedig kortárs erotikus táncszínház, fétis divatbemutató és szexis ételkóstoló szerepel a programban”. 
  • Ha pedig lemaradt volna, gyorsan pótoljuk: a Blikk úgy tudja, Hosszú Katinka beadta a válókeresetet férje, Shane Tusup ellen. 
címkék: beteg

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu