Halálos baleset a Nagytétényin

Közzétette: Admin 2018. February 15. Thursday  | Hozzászólás

Tartottam a fejét és beszéltem hozzá, míg nem vett egy utolsó levegőt. Szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül” – írta Facebook bejegyzésében az a lány, aki ott volt a kedd esti balesetnél és segített a roncsok közé beszorult fiatal fiúnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt kedd este a XXII. kerületben, a Nagytétényi úton. A Campona utca közelében összeütközött két személyautó. Az egyikbe egy fiatal férfi beszorult, a tűzoltók szabadították ki, de már nem sikerült rajta segíteni, a helyszínen meghalt.

Egy lány, aki akkor este ott volt a balesetnél, megállt segíteni és a fiú mellett töltötte az utolsó perceket, a közösségi oldalon írta meg a gyászoló szülőknek, hogy mi történt a tragikus karambol után. Bár a családot nem ismeri, úgy gondolja, a szülők biztosan tudni szeretnék, hogy a fiuk nem egyedül, hanem valakinek a karjai között hunyt el. Közvetlenül fél megkeresni őket, de reméli, a Facebookon keresztül eljut hozzájuk az üzenet.

„Nem ismertem a fiút, de szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül, én voltam ott vele személyesen, simogattam, beszéltem hozzá (…) Hatalmas volt az összefogás a fiúért, többen is megálltunk és mindent megpróbáltunk” – áll a bejegyzésben, amit ide kattintva olvashat el teljes egészében.

 

címkék: baleset

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu