Drámai fotók hogyan született meg egy baba folyosón

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Jessica Hogan, aki Rileyben, K

 

 

ansas-ban él, tavaly júliusban szülte meg hatodik gyermekét és nemrég Tammy Karin fényképész, hihetetlen történetet osztott meg a szülés pillanatairól.

Jessica és férje már több nappal Max születése előtt, kórházba mentek, mert a feleség bizonyos rendszerességgel összehúzódásokat érzett. A szülés még korai volt, ezért több napos várakozás után az orvosok haza engedték.

 

Aznap éjszaka Jesica aggódni kezdett, mert erős összehúzódásokat érzett.

Végül úgy döntött, hogy lefekszik de két óra elteltével érezte, hogy eljött az idő.

Gyorsan riasztotta férjét és azt mondta neki, hogy: “itt az idő, a kisfiunk hamarosan meg fog születni!”

Korábban rengeteget aggódtam és különböző fórumokon keresgéltem, ahol mások véleményét olvasgattam, akik hasonló érzésekre panaszkodtak.” – mesélte Jessica

“Annyi mindent olvastam, hogy már össze voltam zavarodva, nem tudtam eldönteni, hogy mikor fog bekövetkezni a szülés”

Végül az összehúzódások csak erősödtek, ezért férjével autóba ültek, de ezen a ponton az anyuka már úgy érezte, hogy nem fognak időben a kórházba érkezni.

Férje azonban megpróbált nyugodt maradni, és kb. 3 órát vezetett a kórházig. A dolgok olyan gyorsan történtek, hogy még cipőt sem volt ideje felvenni.

A kórház felé vezető úton az anya érezte, hogy a baba nem akar várni.

Amikor végre megérkeztek a kórházba, senki sem jött eléjük, ezért férje rohant, hogy segítsen feleségének kiszállni a járműből.

A felesége folyton azt kiáltotta, hogy mindjárt megszületik a baba. Azt mondta, hogy nem tud tovább várni, a kórházig sem tud elmenni.

Egy pillanattal később a férje felsegítette az utasülésből, hogy valahogy bejussanak a kórházba, de pár másodperccel később, amikor a kórház folyósájához elértek, a nő már nem tudott tovább várni.

“Tudtam, hogy elérkezett a pillanat és ezt kiáltottam: Ó, Istenem, már kint van!” Két nővér rohant, hogy segítsenek, eközben férjem lehúzta a nadrágját, mert érezték, hogy a baba feje már kint van.

A nővérek segítettek Jessica-nak lefeküdni a folyosón és arra bátorították, hogy erősen nyomja.

Aztán egy újabb lökést követően a nővér megnyugtatta az édesanyát, hogy már túl van rajta, hiszen a kisfiú megszületett.

 

 

 

címkék: SZÜLÉS

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu