HIÁNYOS ÖLTÖZETŰ PINCÉRNŐT ALKALMAZOTT

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

A modern reklámtechnika segítségével olyan kívánságokat is képes generálni, amelyek eredetileg nem is léteznek bennünk. A reklámszakértők előszeretettel használják az erotikus asszociációkat keltő képeket, mert a szexuális vonzódás ezáltal a hirdetendő tárgyra is áttevődik.

Nem meglepő, hogy ennek tudatában a reklámgyárak szinte minden óriásplakáton ilyen képekkel próbálják felkelteni az emberek figyelmét. Egy thaiföldi kávézó tulajdonosa most a valóságban is felhasználta ezt a technikát.

Az egyetlen probléma az volt, hogy a délkelet-ázsiai országokban nem túl divatos dolog hiányos öltözetben járni.

Prason Sukkorn kávézó tulajdonosa azzal próbálta vonzani az embereket, hogy egy magassarkús cipőben járkáló modellt alkalmazott, aki egyetlen szál kötényben szolgálta ki az ügyefeleket, írja a Metro.

És néha kiment az utcára, hogy mutogassa magát a járókelőknek. A kávézó hirtelen olyan forgalomnak örvendett, amire nem is számítottak.

A fiatal lány a Metronak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nem kapott külön bónuszt, amiért hiányosan öltözött. “Csak fel akartuk dobni egy kicsit az üzletet, mert kevés vendég volt, én csak segíteni akartam.”

Amikor a pincérnőről készült fotók elterjedtek, a kávézó tulajdonosa örömmel fogadta az embereket, de sokan feljelentették, mert áthágta a törvényt. Az üzletember azt mondta: “Semmilyen sértő szándékunk nem volt, csak egy marketingötlet volt az egész”, majd bocsánatot kért mindenkitől, akit megsértett.

“Remélem, hogy az emberek megbocsátanak nekem, nem tudtam, hogy ekkora felháborodást fogunk kelteni.”

A bocsánatkérés ellenére Thanachai Usakit rendőrparancsnok elmondta, hogy a képeket már letörölték a honlapjukról, ennek ellenére bűncselekményt követtek amiért akár el is ítélhetik a kávézó tulajdonosát.

“Nem is gondoltam, hogy meg fogok sérteni valamilyen törvényt, hiszen a fotókon szereplő lány nem is volt teljesen meztelen.”

A kávézó tulajdonosa most háromtól öt évet kaphat ezért az ostoba butaságért, vagy 2200 euróval törölheti a bírságot.

címkék: KÁVÉZÓ

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu