1,8 milliós fizetés egy hónap alatt

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Már lehet jelentkezni az Adecco Csoport CEO for One Month rendhagyó gyakornoki programjára.

Huszonévesen egy hónap alatt 1,8 millió forintot keresni Magyarországon? Nem, nem elírásról van szó, hanem a HR-specialista Adecco Csoport rendhagyó gyakornoki programjáról: a 48 országot átfogó CEO for One Month program keretében az iskolából frissen kikerült, fiatal tehetségeket ültetik a vezetői székbe, hogy az ügyvezető igazgató mellett első kézből tapasztalhassák meg a vállalatvezetés feladatait, amire idén is várják a magyar tehetségeket.

"Az elmúlt években a negyedik ipari forradalom technológiai fejlődésének, a robotizációnak és a digitalizációnak köszönhetően olyan új munkahelyek jöttek létre, melyek specifikus kompetenciákat és készségeket igényelnek a pályakezdőktől, amelyeket az elméleti tudás mellett csak a gyakorlatban lehet elmélyíteni. A diplomát frissen kézhez kapva ezért sok fiatal érzi magát elveszettnek, amit az Adecco Csoport, mint a világ egyik legnagyobb humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó cége, testközelből is tapasztal nap mint nap" - hívta fel a figyelmet a fiatal munkavállalók aktuális kihívásaira Stefano Longo, a magyarországi Adecco Kft. ügyvezető igazgatója.

Friss diplomával az ügyvezetői székbe

"A pályakezdők részéről motivációra és elkötelezettségre, a vállalatok részéről pedig munkahelyi képzésekre és gyakornoki programokra van szükség ahhoz, hogy válaszolni tudjunk a technológiai fejlődés adta lehetőségekre és kihívásokra. Ezt elősegítendő hívtuk életre öt évvel ezelőtt a CEO for One Month programunkat, melynek során valós munkahelyi tapasztalatokat szerezhetnek a kiválasztott fiatalok" - mondta el a szakembe

fiatal-lany

A 48 országban futó, rendhagyó gyakornoki program lényege, hogy országonként egy tehetséges fiatal az Adecco ügyvezetője mellett tapasztalhatja meg egy teljes hónapon át, hogy milyen feladatokkal jár a cégvezetés, hogyan is működik egy nagyvállalat. "A program lényege, hogy a fiatal tehetségeket találjuk meg. A 18-35 év közötti, ambiciózus fiataloknak az önéletrajz és motivációs levél mellett néhány kérdésre kell csupán válaszolniuk az Adecco Group WaytoWorkTM oldalán. Ezek alapján egy úgynevezett shortlistet állítunk össze, akiket behívunk személyes interjúra, majd ezt követően választjuk ki azt a szerencsést, aki megkezdheti karrierjét az Adecco Magyarország Kft.-nél" - részletezte a program menetét Stefano Longo.

Több milliós álomfizetés? Nem álom többé!

Az egy hónapos munkaviszonnyal hatezer eurót, azaz 1,8 millió forintos fizetést tudhat magáénak a szerencsés magyarországi kiválasztott, azonban ezzel még korántsem ér véget a program. "A 48 ország 48 tehetséges jelöltje közül a tíz legrátermettebbnek bizonyult 'mini CEO' részt vehet egy, a katonaság és a sport világából már jól ismert boot-campben, ahol olyan készségek fejlesztése kerül a középpontba, mint a csapatban való dolgozás és az innovatív gondolkodás.

Az itt legjobbnak bizonyult kis CEO egy hónapot tölthet el az Adecco Csoport globális ügyvezető igazgatója, Alain Dehaze mellett, ahol nem kevesebb mint 15 ezer eurós, azaz 4,5 millió forintos fizetés várja. A 48 kiválasztott közül tehát egy szerencsés résztvevő két hónapnyi hazai és nemzetközi üzleti gyakorlattal és összesen 6 millió forinttal lesz gazdagabb a program végén" - hívta fel a figyelmet az egyedülálló lehetőségre a szakember.

 

 

címkék: munka

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu