Gáspár Győző ,elvonóra kötelezték a showmant

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Gáspár Győző úgy érzi, egyre lejjebb csúszik a lejtőn, ilyenkor pedig régi jó barátaihoz, a pirulákhoz fordul.

Gáspár Győző nem titkoltan évek óta gyógyszerfüggő, de most minden eddiginél rosszabb a helyzet, elvonóra került. Van is miért aggódnia, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folyamatosan a nyomában van.

– Azok az emberek, akik ismernek, pontosan tudják, hogy idegileg teljesen kikészültem, ezen pedig már a gyógyszerek sem tudnak segíteni. Eddig naponta két nyugtatótpirulát szedtem, most már hatot, de van, hogy nyolcat is beveszek – számolt el a Star magazinnak a showman, aki azt is bevallotta: pánikbetegséggel küzd. A lapnak orvosáról is mesélt, aki már négy éve kezeli őt.

– Amikor elkezdett kezelni, egy hónapig zárt osztályon voltam, a családom is csak látogatóba jöhetett hozzám, majd amikor letelt a négy hét, Bea hazavitt, detovábbra sem tudtam megszabadulni a függőségemtől – vallotta be. – Nemrégiben pedig belevágtam egy kilencvennapos leszoktató programba,úgyhogy jelenleg elvonókúrán vagyok – ismerte el Gáspár. Az elvonó mellett egyébként életrajzi könyvével foglalkozik, amelyben kiírja magából az elmúlt évek fájdalmait a két gyermekes családapa.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu