Szülés után fájni kezdett a hasa, rémálommá vált a vizsgálat

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Amy Blackrock tavaly év elején adott életet második gyermekének, ám az önfeledt időszak csak pár hétig tartott. A 28 éves kétgyermekes anyuka már otthonában élvezte az anyaság örömeit, amikor hasfájdalmak kezdték gyötörni. Elsőre nem is gondolt semmi végzetesre, elvégre néhány héttel korábban szült. Ám a fájdalmak erősödtek.

 


 

 

„Hajnali öt órakor Annabelle-t etettem, amikor hányni kezdtem, és olyan fájdalmaim voltak, amik rosszabbak a szülésnél” – meséli Amy, akit intenzív osztályon kezeltek, ám nem találtak semmit. Akkor.

„Öt héttel később megint rosszul lettem, a bőröm sárgulni kezdett. Találtak valamit a hasnyálmirigyemen, ami ciszta volt, de egy hét centiméter hosszú és öt centiméter széles tumor lett. Féltem tőle, hogy ezt mondják, de amikor megtörtént, egy világ omlott össze bennem. A gyerekeimet néztem, és arra gondoltam, hogy látom-e őket felnőni” – mondta a 28 éves anyuka, akinél a rák egyik legsúlyosabb formáját diagnosztizálták. A hasnyálmirigydaganatba 5 betegből négy belehal, a Mirror cikke szerint Nagy-Britanniában az ötödik legtöbb halálesetért felelős rákfajta.

Egy év elteltével azonban úgy néz ki, Amy felülkerekedik a gyilkos kóron. Az anyuka túl van egy műtéten, amely során eltávolították a mirigy jelentős részét és az epehólyagját, emiatt minden étkezéshez gyógyszert kell beszednie. Elmondása szerint a műtét é a kezelések miatt 22 kilogrammot fogyott, elvesztette haja jelentős részét.

„Csak a gyerekeim miatt tudtam végigcsinálni, és a barátom miatt, aki feladta értem a munkáját, hogy vigyázni tudjon rám” – mondja Amy, aki azóta már néhány kilót visszaszedett, és a haja is nő, igaz, a korábbi erős, egyenes szálú haja helyett ma vékony, göndör fürtök nőnek.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu