Megverte, molesztáltalányát a részeg nyíradonyi apa

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Három éves kislányát molesztálta szexuálisan egy nyíradonyi apa, aki ha berúgott, durván meg is verte kislányát. A gyereket csak a nevelőszülők mentették ki apja kezei közül, anyja ugyanis a molesztáló apánál hagyta a gyereket.

A szülők 2010-ben jöttek össze, ekkor az apának már 4, míg az anyának 3 másik gyereke volt. Nem sokkal a kislány 2011-es születése után a szülők szakítottak, az anya magával vitte a gyerekét, akit a következő években hol magával hurcolt, hol pedig nagynénjénél hagyott, attól függően, hogy éppen melyik férfival költözött össze. A kislány akkor maradt végleg az apjánál, amikor az anya újabb gyereke megszületett, és a régi élettársa visszafogadta, azonban gyerek nélkül.

A kislány sorsa azonban nem lett kevésbé zaklatott, apja ugyanis nem igazán törődött vele, leginkább a testvére nevelte, majd az apai nagymamához került Hajdúsámsonra. A családgondozó végül 2015 szeptemberében mentette innen ki, mikor a gyereket már nagyon elhanyagolták, óvodába sem járt. Ekkor derült fény a borzalmas részletekre, kiderült ugyanis, hogy 2014 januárja és 2015 szeptembere között részegen többször durván bántalmazta és szexuálisan is molesztálta az akkor csupán három éves gyereket.

A bíróság az apát első fokon 5 év fegyházra, míg az anyát egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu